Beursstand

Uw beursstand perfect verzorgd

Ook wij staan op een beurs voor onze producten aan te bieden en begrijpen daarom als geen ander wat een beurs inhoud, lange dagen representeren, sales targets halen, of dat nieuwe product lanceren.

Orangerental snapt dat en kan u helpen uw stand dusdanig te belichten dat de bezoekers direct snappen waar het omgaat.

Passende schermen

Of het nu gaat om een LEDwall, LEDscherm met uw presentatie, reclame film of sales uitingen wij leveren passende schermen voor de juiste kijkafstanden zelf aan te sturen of volledig voor u verzorgd.

Het belichten van een product haalt het onderwerp van uw product direct naar voren, zie wat verlichting voor u kan doen.

Ook kleine of grote geluidssystemen kunnen wij leveren voor uw beursstand.

   020 - 631 7536

  Bel me terug


  Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden.

  Wij maken graag een offerte op maat

  Neem contact met ons op

  Mobiele standbouw:

  Past u voor de universele standbouw en wilt u ook een snelle mobiele stand wij kunnen uit truss eenvoudig vanaf de vloer een stand creëren met achterwand van doeken en evt met een kleine achterruimte. Groot voordeel dat uw schermen en verlichting voor de stand ook direct in de truss constructie kunnen worden opgehangen.

  Zie hier wat van de mogelijkheden voor universele stand truss bouw.

  Liever een stand die een sfeer als lounge of ander thema uitstraalt wij hebben genoeg armaturen en ideeën om tot een mooi ontwerp te komen.

  Expert in beurzenland

  Had u nu echt een out of the box idee, kom maar op wij begeleiden uw idee graag en denken met u mee. Wij kennen veel partijen die de vaste techniek in beurscentra beheren en wij spreken hun taal met elkaar kunnen wij wellicht uw idee werkelijkheid maken.

  Ook voor toerende beursstands door Nederland en of Europa bieden wij scherpe project tarieven.

  Bij Orangerental kunt u kiezen voor Zelfstandig uw stand te starten en afsluiten, maar wij helpen u ook graag dit te verzorgen.

     020 - 631 7536

  Of laat een bericht achter, dan bellen we u terug