Generatoren en stroom

Mobiele stroomvoorziening

Generator Aggregaat Stroom Huren ?

Orangerental biedt een groot assortiment van producten en diensten aan. Zo helpen wij u graag met mobiele stroomvoorzieningen en stroomvoorzieningen op locatie van hoge spanning netwerken tot laag spanning netwerken of generatoren parken.

Heeft u vaste 400V stroom, krachtstroom op uw locatie maar is dit nog niet beschikbaar voor uw apparatuur, Orangerental heeft de benodigde verdeelkasten en lengte kabels om op juiste wijze van 125A,63A,32A,16A krachtstroom te verdelen naar 230-240V stroom.

Wij werken de stroomvraag uit en zorgen voor de juiste stroomverdeling. Onze troubleshooters verzorgen desgewenst een continue monitoring en zijn oplossingengericht mocht er toch iets voorvallen op locatie.

   020 - 631 7536

  Bel me terug


  Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden.

  Stroomvoorziening op uw locatie

  • Heeft u geen stroom op uw locatie?
  • Is er te weinig stroom op uw locatie?

  Orangerental beschikt zelf over de kleinere generatoren en wij beschikken over de juiste contacten om de grote machines ook voordelig te plaatsen.

  Wij helpen de stroombehoefte juist in te schatten op het verbruik en denken met u mee als klant om de juiste machine te selecteren. Wij zorgen verder voor de juiste plaatsing en zorgen er voor dat de machines correct worden aangesloten met alle benodigde materialen.

  Neem nu contact met ons op en ervaar hoe Orangerental u verder helpt met stroomvoorziening op uw event voor de Generator Aggregaat Stroom Huren

     020 - 631 7536 Bestel direct online
  Of laat een bericht achter, dan bellen we u terug

  De juiste Generatoren Aggregaat Stroom Huren

  Van kleine Honda generatoren 6.5Kva tot de grote SDMO, John Dheere generatoren van 40Kva / 60Kva / 100Kva / 200Kva / 350Kva tot 400Kva. Vele zijn zowel los als synchroon te plaatsen.

  Mag de stroom op uw event niet wegvallen plaatsen wij twee generatoren parallel, die beide bijvoorbeeld 45% draaien wanneer een van beide wegvalt wordt de capaciteit direct overgenomen.

  The Show must go on.