Pipe and Drape

Pipe & Drape, Afstoppingen, Akoestiek verbeteren, Debras, Mobiele wanden

Pipe and Drape.

Orangerental beschikt over vele toepassingen voor het plaatsen of hangen van doeken.
Met een truss constructie kunnen doeken hangen of staand vanaf de grond met de eenvoudige en mooi Pipe & Drape systemen.

Wilt u een zaal verkleinen of een afscheidingen maken, de akoestiek verbeteren met stof, of snelle afscheidingen plaatsen?

Pipe & Drape is het systeem!!!

Hoe werkt het? Met een zware voetplaat plaatsen wij staanders waartussen liggers komen en vervolgens een doek aan komt te hangen. Eenvoudig op werkhoogte op te bouwen en telescopisch naar hoogte en in de breedte te variëren.

   020 - 631 7536 Bestel direct online

  Bel me terug


  Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden.

  Waar zou ik Pipe & Drape voor kunnen gebruiken:

  • Keuken- of debrasruimtes scheiden van uw feestruimte
  • Kleine standruimtes maken
  • Entree afzetten om tot de feestzaal te komen
  • Ruimtes verdelen
  • Kleedkamers creëren

  Orangerental rekent per strekkende meter, u hoeft dus enkel de geplande afzettingen te meten. Wij rekenen verder geheel uit hoeveel materiaal daarbij komt kijken. U betaald dus eenvoudig per strekkende meter, de prijs varieert in hoogte en de kleur van het systeem.

  Wat is er te huur:

  Brandveiligheid:

  Al onze doeken van molton zijn geïmpregneerd onze satijn doeken zijn permanent brandvertragend ook na het wassen. U kunt ons altijd om een certificaat vragen.

  Voordeel:

  Goedkoop bestel een voordelige set. Voor de lange meters of mogelijke klussen waar je altijd wat te kort komt. Orangerental heeft een grote hoeveelheid kant en klare KITS. Deze bestaan uit 25m zwarte Pipe & Drape tot 3meter hoogte, volledig uitgedacht voor verschillende situaties met altijd een reserve doek.

  Schoon:

  Het kan altijd gebeuren dat er eens wat gemorst wordt op de doeken. Orangerental controleert altijd op de reinheid van onze doeken en daarom krijgt u altijd schone en één reserve doek mee, bijna altijd heeft u gewassen doeken mee.
  Levert u een doek vies in, geef het ons aan. Het kan iedereen overkomen maar zo kunnen wij snel de schade beperken. In enkele gevallen rekenen wij geringe kosten voor het wassen of vervangen van de doeken.

     020 - 631 7536 Bestel direct online
  Of laat een bericht achter, dan bellen we u terug