Blacklight sports event verhuur

Blacklight Sports event?

 • Blacklight
 • Tennis
 • Volleyball
 • Golf
 • Basketball
 • Badminton
 • Bowling

Hoe gaaf! Jouw favoriete sport in een nieuwe dimensie. Velen hebben al een editie van BLACKLIGHT SPORTS !!! gedaan.

De LICHTEN gaan UIT en de BLACKLIGHTS gaan AAN. Iedere sport heeft wel een target of belijning. Hoe gaan we die zien zonder licht? Nou wij van Orangerental hebben al diverse formaten voor vele sporten in een BLACKLIGHT Editie gegoten.

De belijning of Target voorzien wij van Fluor TAPES. In veel sporten reflecteren de ballen al direct en verder gaan wij het hele speelvlak belichten met UV-verlichting. Extra verduistering kunnen wij door middel van Pipe and Drapes ook realiseren.

   020 - 631 7536 Bestel Direct ONLINE !

  Bel me terug


  Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden.

  Uw sporthal reflecteert

  Onze grote eigen voorraad aan LED UV kanonnen van 400W en LED UV strips, eventueel extra aangevuld met movingheads of te gekke Lichteffecten, zorgen voor een fantastische ervaring. Uw gasten of sportvrienden zullen nog lang napraten over dit event.

  Orangerental de grootste voorraad blacklight materiaal en expertise.

     020 - 631 7536 Bestel Direct ONLINE !

   

  Of laat een bericht achter, dan bellen we u terug

  Blacklight specialist

  Wij helpen uw graag verder met het uitrekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor een specifiek sportveld of meerdere velden. Ook adviseren wij u over de stroomverdelingen en de benodigdheden daarvoor. Wij kunnen uw blacklight event opbouwen, afbouwen, eventueel bedienen en transporteren. Maar u kunt het ook zelf realiseren met onze adviezen in het materiaal. Wij helpen u graag verder.

  BLACKLIGHT feest organiseren of Blacklight Sports event ?

  Wij regelen het