Koningsdag

Koningsdag in Amsterdam en omstreken

Orangerental is een 100% Amsterdams bedrijf. Het biedt een groot assortiment van producten en diensten aan. Wij helpen u graag met het uitdenken van een complete technische planning van uw event en voorzien u van apparatuur voor uw koningsdag event of festival. Niet alleen in de hoofdstad is het feest, wij leveren door heel Nederland.

Zowel zakelijk als particuliere events rondom Koningsdag zijn bij Orangerental aan het juiste adres.

Zoek niet verder maar bel of email ons wat de mogelijkheden zijn.

   020 - 631 7536

  Bel me terug


  Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden.

  Mogelijkheden

  Van klein…

  Singersongwriter of solo artiest, en jij gaat optreden op straat. Wij hebben de portable audio die je gemakkelijk mee neemt, zowel een aantal uur op accu als compacte sets op stroom. Een eenvoudige easy set haal je zo bij ons op.

  …tot groot

  Kleine band, grote band of meerdere artiesten, Orangerental levert gedurende koningsdag al jaren kleine en grote podia voor zowel binnen als buitenevenementen. Open of overdekte podia (arcstages) wij voorzien uw feest graag met licht en geluid en onze experts kunnen u het event de hele dag door helpen.

  Koningsdag vier je met z’n allen

  Feesttent, pleinfeest, Festival ook hier voor kunnen leveren wij de podia, licht, geluid, video en stroomvoorzieningen.

  Liever op een bootje als bedrijfsevent om uw (inter)nationale gasten het feest vanaf het water te laten ervaren: Orangerental levert DJ’s, mobiele stroom, geluid, licht en special effects.

  Koningsdag feest op de Prinsengracht 2015

   

  Klanten die u voorgingen:

  Cafe Del Mondo, Pllek, Cafe Remember, Cafe de Driesprong Landsmeer, Jantjes verjaardag Amsterdam, Diemen Festijn, Heineken (special effects op boot), vele bands en singersongwriters door het hele land, vele oranje verenigingen, Kingsland Festival RAI – Amsterdam.

  Top kwaliteit apparatuur voor elk budget

  Orangerental gebruikt A-klasse geluidssystemen, maar mocht uw budget iets lager zijn, ook niet gevreesd want wij beschikken ook over een ruime keus aan geweldige apparatuur die ook prima geaccepteerd wordt en presteert voor een gunstige prijs.

  Neem nu direct contact met ons op en ervaar hoe Orangerental uw Koningsdag Oranje kleurt.

     020 - 631 7536
  Of laat een bericht achter, dan bellen we u terug

   

  Alle apparatuur voor Koningsdag verhuren wij!

  Bestel op tijd