Over ons

Geluid Verhuur Amsterdam

Orangerental een 100% Amsterdams bedrijf, biedt een groot assortiment van audio producten en diensten aan. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een passende geluidsset voor uw event. Of het nu voor in de tuin, woonkamer, speech op uw bedrijfslocatie, café, feestlocatie of festival terrein. Wij hebben geluidssets van 5 tot 15.000 mensen.

Huur direct en voordelig bij Orangerental met altijd een eerlijk advies voor wat u nodig heef. Bij ons vindt u passende speakers bij het doel van uw feest / event. Wij werken met verschillende merken in verschillende prijsklassen waardoor voor ieder budget een passende oplossing gevonden kan worden.

Voor knallende muziek, rustige achtergrond, jazz of klassiek, band of festival, wij hebben een juiste oplossing.

Zelf achter de knoppen of een van onze ervaren technici? Beide is mogelijk, als afhaalproduct met een duidelijke uitleg, of liever geheel opgebouwd en afgebouwd, bediend en met transport. Wij helpen u graag verder.

Zoek niet verder maar bel of email ons wat de mogelijkheden zijn.

   Meer informatie

 

L-Acoustics 12XT passive Monitor/Front/Fill SET 4 geluid huren

L-Acoustics SB218 dubbel 18inch SUB 2200W JBL VRX 932LA (17.6kW) speakerset (line array)

Magazijn in Amsterdam

Enorme voorraad

Kom afhalen

Infinity IW720 movinghead RGBW LED WASH/BEAM Section controlMartin Mac 700 Wash 700W HTI

 

Licht Verhuur Amsterdam

Orangerental heeft een magazijn dat vol staat met prachtige theaterlampen, sfeerverlichtingen, speciale armaturen, de nieuwste en ervaren Movingheads, Truss, Rigging, Drapes, priklichten, buiten verlichting, skyrose, HQI, LEDlampen/LEDbalken/LEDparren/LEDsterrendoeken/LEDstrobes/LEDmovingheads/LEDeffecten/ LEDrookmachines/LEDvloeren/LEDdjbooths/LEDuvbalken.

Zo kunnen wij u in iedere prijsklasse helpen met een schitterende belichting van uw feest of evenement. Bruiloft, Lounge,Club, Festival, Theater, Productpresentatie, Jaarvergadering, Congres, Bedrijfsjubilea, Sportevenement.
Voor iedere situatie hebben wij een prachtige toepassing beschikbaar, binnen of buiten, met of zonder stroom, wij hebben de oplossing.

Tevens denken wij heel graag mee hoe wij voor u die unieke of adembenemende situatie kunnen helpen creeren. Onze slogan is ook niet voor niets:

We Bring Emotion to your Event.

   Meer informatie