Particuliere evenementen

Altijd het beste materiaal

in uitstekende staat & altijd technisch gecheckt

Je eigen feest waarbij je zelf de sfeer bepaalt – mooi en spannend om je idee te laten omzetten in een echt evenement. Je doet het alleen of samen met een andere partij of weddingplanner. Jullie willen dat het alles goed gaat en je tijdens het feest je alleen maar elkaar en de gasten kunt bezighouden.

Met het hoge kwaliteitsmateriaal van Orangerental ben je ervan verzekerd dat je feest mooi en technisch piekfijn wordt gerealiseerd. Wij kijken en plannen samen met jou in welke sfeer je je bijzondere feest wilt beleven. Wij zorgen voor de juiste licht- en geluidssets en special effects.

 

Zelf afhalen of laten bezorgen

IEDER BUDGET KAN EEN FEEST ORGANISEREN

Orangerental heeft een veelomvattend assortiment licht- en geluidsapparatuur, DJ sets, podia en special effects. Wij verhuren onder meer speakersets voor kleine en grote evenementen, diverse lichteffecten, podia, truss, confetti, verlichte dansvloeren en Pipe & Drape. U kunt verschillende materialen zelf afhalen en bedienen op uw feest. (legitimatie nodig). Ook kunnen wij door heel Nederland bezorgen. Uiteraard kunnen wij hierbij ook het transport en de op- en afbouw verzorgen.

Of het nu gaat om een huiskamerfeest of groot festival, ons gekwalificeerde team levert maatwerk voor elk evenement, groot of klein.

Bel me terug

Alles gewoon op voorraad

Makkelijk bereikbaar in Amsterdam-Noord

Plan je route